02 May 2011

i love them

annyong haseyo, chingu 
hahaha ... ari ini speak korea lah
hahaha ... ari nie nak citer psl group kegemaran  aku
hah !! nak tau ?!
ini lah mereka nyer .... !!!!!!!!!!
ini lah dia nyer ...
the most group yg aku minat 
SUPER JUNIOR
even group nie dah tinggal sikit but i still like them
aku sedih jgk sbb group dia dah bkn 13 org
sedih nyer T_T
tp walau ape pon aku still minat diorg
yg paling aku minat Lee Teuk oppa
my cutie oppa 
suka sgt tgk dia senyum lah >_< nmpk comel lah !!

hah !! yg nie the most girls group yg aku minat
GIRLS GENERATION atau lebih dikenali sebagai SNSD
aku minat giler ah lagu diorg
even, ramai org anti diorg but aku tak kesah
bg aku diorg adalah the best girls group
opss ... sorry pd sape2 yg tak suka group nie
jgn marah ya ?!
kat group aku paling minat ....
alah korang dah tau nyer lah
hihihi ... Seohyun the maknae
hahaha ... actually, aku dah lama minat kat dia since aku tgk foto diorg
tp aku tak tau nama dia
sbb tu aku kata aku minat yoona (tu jer lah yg aku tau nama members diorg time tu)
hahaha ... jgn keliru maa ^_^

hah !!! this is the 3rd group yg aku minat
B2ST atau nama lain BEAST
aku minat sgt2 lah diorg nie terutamanya lagu diorg
major lagu diorg aku suka
sedap maa
tarian diorg pon menarik and smart
rasa cam nak m'jerit smpi keluar trakea nie >_<
kat group nie, aku paling minat maknae diorg iaitu Dong Woon
aku tak tau nape aku minat dia tp muka dia hensem ah
suka sgt tgk hidung dia lah ^_^
mancung cam org arab
hehehe ....

hah !!!!!!!!! nie group fourth aku minat
BIG BANG
ah, aku tak de lah minat sgt tp ntah lah
aku suka giler lagu diorg nie
terutamanya lagu "GARA GARA GO"
oh, sedap nyer lagu diorg
hehehe
aku paling minat G-Dragon leader diorg
suka tgk dia lah
muka dia cute maa .... and hensem
aku pon minat maknae diorg Seungri
hensem lah dia uh
hehehe

actually, banyak lagi group yg aku minat
tp yg 4 ini yg paling aku minat
kebykn lagu yg aku minat jenis R&B
hehehe ... selain itu, aku minat gak lagu 4minute tp diorg tak de dlm senarai favourite group aku lah
but minat gak diorg uh
suka dgr lagu diorg yg "I MY ME MINE" 
sedap dgr lagu uh

btw tu jer ah senarai group yg aku minat
bye2 ... take care >_<

1 comment: