Segmen : Tambah Followers Sambil Berkenalan

assalamualaikum, semua

anis kembali untuk promote satu segmen nie. mana anis jumpa ?? dari kawan blogger lah. hahaha. okay soalan yang lawak. anis tengok macam menarik je and tak susah pon syarat nak join segmen nie. so, jom lah join sekali segmen nie ye. kalau nak join, tekan sini :




okay, followers anis sikit je. 41 orang. baru nak berjinak-jinak dengan blog even dah lama dah guna blog. harap dapat naikkan lagi lah jumlah followers anis. so, thanks buat yang follow anis. insyallah, anis akan follow blog korang kalau korang follow anis ye :))

9/2/13

15 comments :

Mohamad Khairil said...

thanks join :)

Budak Kampung said...

salam yop yong
jauh BK naik speda ni..kurus je rasa
tumpng minum kopi sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

maaf sila buang word verification

Love Me Plz said...

salam..ii
hehe IF x join segmen tambah follower
tapi saje je nyebok nak tmbah follower awak..
saje berblogwalking..
oh kalau free jemput dtg blog IF..
illykhalil.blogspot.com
tq

ejulz said...

Salam. nak berkenalan di sini jugak.. :)

Anis Hayati said...

@Mohamad Khairil sama2. salam perkenalan

~S! BuLaT~ said...

Pon2...Eh2 Nak Tanye Nie Ade Parking Kosong Lagi Tak Saye Nak Jalan2 Singgah Blog Nie And Follow Blog Nie...

Saye Dari : http://www.nurzulaihaziz.my

Anis Hayati said...

@~S! BuLaT~ hehehe. boleh aje parking kt sini. thanks follow

Anis Hayati said...

@Budak Kampung salam perkenalan. thanks sbb tegur

anismasrina said...

Hai , dah follow awk . Follow cn http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html =D #47

Anis Hayati said...

@anismasrina terima kasih follow saya. saya akn follow awk :))

nea lopah said...

salam...done folow sini..semoga dapat 11A SPM.http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

Ridzwan Dean said...

Salam. BW here! Dari segmen yang sama gak .. Dah follow ... :)


http://deanridzwan.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-sambil.html

Anis Hayati said...

@nea lopah thanks follow saya :)) saya dh follow awk. salam perkenalan

Anis Hayati said...

@Ridzwan Dean thanks follow saya. sudah follow awk :D

Rieyn Anna said...

hai.akk follow sini ye..dr segmen yg same..hihii..:)
http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmentambah-follower-sambil-berkenal.html