15 March 2011

yongseo couple

assalamualaikum, b'temu kembali kite yer
hahaha >_<
tajuk aku kali nie psl yongseo couple
psti korg kenalkan
kalo tak kenal biar aku kenalkan

yonghwa (cn blue) and seohyun (snsd)
hah !! tu lah diorg nyer
rncgn "We Got Married" nie adalah rncgn psgn2 artis2 korea dimne mereka kene b'lakon cm suami isteri
biase nyer org yg msok "we got married" nie adalah org yg famous dlm sesuatu group tu
biase nyer producer company diorg yg pilih
and psgn diorg akn ditentukan oleh producer "we got married" nie

hah ! psgn yongseo couple nie atau nme lain nyer "sweet potatoes couple" nie adalah psgn yg paling famous kat "we got married"
diorg b'dua mmg serasi and sgt sweet lah
tp, diorg dikatakan akn tinggalkan rncgn ini hujung bln march nie
tp tak tau lg lah
ini disbbkan kedua2  nyer busy sgt
tp tak dpt dipstikan lg
maybe, diorg akn ditinggalkan rncgn ini
sungguh sedi >_<

walau bagaimne pon, producer rncgn ini telah carik psgn yg bru antara nyer :
  • gi kwang (b2st) and min (miss a)
  • mir (mblaq) and lizzy (miss a)
tu lah salah sorg psgn bru nyer
tp tak tau lah btol ke tak sbb aku tau bende nie dr ALLKPOP
so, klo salah jgn salahkan aku yer !!
psgn yongseo nie adalh kedua  yg keluar dr "we got married" nie slps psgn adam (jokwon 2AM and gain B.E.G)
sungguh sedih tp aku menghrpkan semoga psgn yongseo nie akn teruskan rncgn nie
tp kalo diorg tak mau, pasrah jer lah
teruskan kejayaan korg masing2
hwaiting !!!