14 July 2013

Segmen : Blog Paly ajak tengok blog aku!

assalamualaikum, semua

saya kembali dengan join satu segmen. huhu. dah lama tak join segmen nie dan dah lama tak update blog. banyak cerita saya nak share dengan korang tapi masa tak mengizinkan dan saya kemalasan mungkin masa tu. huhuhu. 

mari join segmen nie. simple je dan syaratnya sangat mudah. 
tarikh tutup : 16 Julai 2013

14/7/13
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang Mulia ini. Harap segala amal ibadah kita diberkati oleh Allah dan dapat dilakukan berterusan. amiin :D

3 comments:

Rabiatul Adawiyah said...

Datang dari segmen yang sama. :) Salam perkenalan ! :)
http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

salam perkenalan.. silaturrahim dari segmen yang sama :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html