07 September 2011

kucing saya demam

assalamualaikum, semua

korang semua apa khabar ?! sihat ke ?! hope korang semua sihat2 okay
hahaha, asal tetiba 'beradab' pula knie ?! hehehe
saje je. tak ade maksod di sebalik kata2 saya tu
Selamat Hari Raya saya ucapkan sekali lagi ... hahaha
tak salah kan ?! kita masih berda dalam bulan Syawal kan ??
mood saya hari nie ... entah lah. 50/50 kot ...
nak tahu kenapa ?? (tak mahu tahu pon) huhuhu
saya rasa happy pon ade, sedih pon ade

happy tu sebab alhamdulillah result trial saya meningkat walaupun tak dapat 9A
at least ade A kan ... actually saya dapat 5A 4B
huhuhu ... saya target trial nie nak dapat 7A 2B (boleh pulak macam tu ?)
but Allah tak mengizinkan lah ... so, nampaknya saya kena berusaha lebih lagi lah
BI and SC saya kena buat banyak latihan lah
2 subjek nie lah subjek yg selalu saya dapat B. 
belum pernah dapat A (sekali je, tu pon cukup2 makan)
subjek nie lah subjek yg paling saya tak suka
apa2 pon PMR nanti kena target semua A lah
hahaha ... doakan saya tau >_<

dalam kegembiraan, ada duka nya
saya sedih sebab (tengok tajuk post) kucing saya demam
sedihnya T_T baru hari nie dia kena
saya rindu sangat dengan kucing (aik?! dok rumah sebumbung rindu plak)
sejak saya balik dari kampung, kucing saya dah tak semesra dulu
dia asyik termenung je ... dok kat tepi tembong rumah tu
tak layan pon kalau diajak main
baru2 nie dia asyik mengiau je sebab dia nak keluar rumah
mak saya kata dia nak 'mengawan'
saya yakin korang semua tahu ape 'benda' tu
dia nak keluar sebab nak carik jantan lah
mula2 tu tak mahu bagi but dia asyik bising je, bagi lah
semalam baru bawak dia balik ... (itu pon adek saya jumpa)
hari nie ... dia demam

saya tak ade lah terkejut sangat sebab semalam saya tengok dia lemah je macam tak sihat
elok lah tu dia demam (boleh pulak) tidur je lah kat rumah
tak de lah dok bising2 nak keluar
hope dia cepat sembuh. sunyi lah kalau dia tak de


rupa kucing saya time dia tidur (buruk benar rupa)