19 June 2011

nothing

annyong haseyo, chingu
actually, saya tak tau ape tajuk post saya kali nie
and sebab itu saya letak tajuk "nothing"
homework saya tak siap lagi
malas lah nak buat :D
tolong buatkan boleh ?!
hahaha .. gurau jer lah

di sini saya nak berkongsi cerita psl satu lagi band korea
baru jer debut
saya rasa ramai dah tau kot
apa2 pon, saya nak share jgk ah (degil betul)
nama group nie "Block B"

nie lah gambar group nie
nampak cam Gothic kan ?!
hahaha ... lagu diorang sedap lah jgk
bagi saya lah ... lagu diorang jenis hip hop
saya memang suka lagu jenis hip hop and R&B
saya tak tau nape saya suka group nie
entah lah >_<
saya tak kenal sangat group nie yg saya tau maknae dia PO
dia yg berdiri kat sebelah kanan uh
saya minat dia ?! tak ah
saya tak minat dia T_T
saya minat yg .... ke-2 belah kiri and yg duduk uh belah kanan
nama dia saya tak ingat lah
lupa plak
hehehe

okay lah, tu jer lah sedikit maklumat yg saya tau psl group nie
kalo korang berminat dgn group nie
carik lah sendiri psl maklumat nie
hehehe ... jgn marah lah

No comments: