12 June 2011

had some fun

annyong haseyo and assalamualaikum, semua !!
wah, seminggu tak online bagaikan hidup nie tak lengkap lah XD
kat kampung tu, rindu giler kat komputer nie
nak online tapi ... luper kan jer lah


hmm, selama seminggu saya dok kat kampung
best lah jgk >_< 5 ari kat kampung ibu (muar) and 3 ari kat kampung ayah (kota tinggi)
banyak aktiviti yg saya buat kat sana
hmm, gambar ade saya amik tapi malas nak upload kat sini lah
lama loading ... saya malas nak tunggu
kat kampung ayah saya, saya pegi round2 satu kampung naik motor
bukan saya yg bawak motor tu tapi sepupu saya
saya just tumpang kat belakang dia
hehehe .. saya belom reti lagi tunggang motor tapi naik motor saya reti XD

saya tak tau nak cerita ape lah
kalo saya tunjukkan gambar2 kat sana, boleh lah saya bercerita kat korang semua
hmmm, saya ade berita sedih nie
saya tinggalkan kucing saya kat kampung
dua2 tu saya hantar
sedih tu memang sedih tapi kucing2 saya tu lebih elok dok kat kampung
kat sana luar kawasan nyer
saya akan rindukan kucing2 saya

hmm, baru balik semalam ari nie dah ade kucing baru
adik saya amik kat jalan .. entah mana2 dia amik
saya tak tengok lagi kucing nyer
rasa nyer tak secomel kucing saya yg dulu
ape2 jaga 'dia' cam kucing sendiri
biler dah besar, hantar kat .....
tak tau lah ... nenek saya kata jgn hantar kucing yg dah besar kat dia
takut gadoh nanti ^_^
hehehe

No comments: