Cuti Midsem

assalamualaikum,

sudah lama saya tak update blog. miss me? hmmm memang krik krik lah. mana ada orang jenguk blog saya nie. saya tengok graf orang view blog saya pon menurun habis lah. ye lah dah tak update kan memang lah tak ada orang jenguk. 

pejam celik pejam celik dah masuk bulan februari. dah sem 2 dah saya nie. and paling sukar saya nak percaya adalah saya dah berumur 19 tahun. tahun depan 20 tahun. ya allah, nak menginjak umur 20 tahun itu buat saya rasa takut pulak. tak tahu lah kenapa. rasa macam saya tak percaya yang saya dah besar. hehehe maklumlah saya anak sulung. adik bomgsu pon baru umur 12 tahun. so rasa diri ini masih muda lagi. hahaha

10 FEBRUARI, genap umur saya 19 tahun. jangan lupa sediakan hadiah untuk saya tau. hohoho perasan sudah. sekarang nie saya tengah cuti midsem. seminggu je. haish tak sabar nak habiskan sem 2. hehehe. amboi jauh mengelamun. assignments banyak. menanti kau untuk siapkan. aduh, malasnya! hopefully, sem 2 nie lagi better result nya berbanding sem lepas. sem 2 nie dah masuk pada kos saya yang sebenar. sem 1 banyak basic je. moga allah permudahkan urusan saya dan bantu saya menjadi insan yang berguna di dunia dan akhirat. tak lupa juga pertemukan bakal imam saya. hahaha menggatal sudah. hehehe. 

okaylah saya dah melalut. meh saya share gambar-gambar kawan-kawan saya yang gila-gila belaka nie,



 kami berempat :) kak syuk, azura, saya dan ana


 with our beloved penolong kelas, kak syuk

 apabila baru dapat tahu kelas batal, cara nak lepaskan geram dengan cara selfie.











okay itu saje. banyak lagi sebenarnya tapi tak perlu lah kan nak tunjukkan semuanya. show off pulak. hehehe. alhamdulillah even kita orang tak pernah, beza latar belakang, tapi boleh masuk air semuanya. seronok dapat kenal dengan dorang. banyak saya dapat belajar dari dorang. hope kita orang keep in touch sampai bila-bila. hehehe

sampai setakat ini sahaja. assalamualaikum. jumpa lagi. hmmm tak tahu bila saya akan update lagi. hehehe just wait and see. 

3/2/15

No comments :