23 December 2013

Jamuan Kelas 2013

assalamualaikum, semua

sudah lama tak update blog. apa khabar semua? thanks sudi baca entri saya yang tak seberapa nie. okay entri kali nie nak cerita pasal jamuan kelas saya. kelas 5 Abu Bakar lorhhh !! jamuan nie dah lama dah tapi hari nie baru nak cerita. sorry lorh. jamuan saya diadakan pada 5 Disember 2013 kat Mid Valley. 

maaf lah saya tak ada gambar nak dikongsikan. sebenarnya, ada je saya ambil gambar tapi cable yang digunakan untuk transfer gambar ke komputer ada masalah. so tak dapat lah saya nak tunjukkan gambarnya. so, kalau nak tengok korang skodeng lah kat blog kawan saya nie, Bobop .

jamuan tu boleh lah best. haha. hari tu boleh dikatakan antar hari yang bersejarah kot. sebabnya banyak perkara yang menjadi first time berlaku. apa dia?! 

first time : 
  • pergi mid valley
  • naik ktm dengan kawan-kawan
  • makan kat subway
  • main bowling
banyak kan?! tak lah banyak sangat. yang mencabar tu main bowling lah. dah lah first time. asyik masuk longkang je. hanya beberapa kali je kena pin. sekali je dapat strike. okay lah tu. bersejarah tu. aktiviti kita orang selain tu, tukar-tukar hadiah. saya dapat hadiah daripada hanan. thanks lorh. dia bagi buku. tajuknya Diari Hidup Rasuluallah s.a.w


nie lah rupa buku tu. belum baca lagi. tengah dok habiskan novel nie hah. ceh!! tak patut pon. apa-apa pun saya happy lah pada hari tersebut. thanks korang. aku akan rindukan korang semua. insyallah kita akan jumpa lagi nanti. insyallah. thanks sudi terima aku. sorry kalau ada buat salah. good luck okay.

hanya setakat ini sahaja entri kali nie. sorry lah agak membosankan sebab tak ada gambar. korang pergilah tengok kat blog kawan saya tu. hehe. rajin-rajinkanlah diri anda ya. okay lah. jumpa lagi. assalamualaikum :))

23/12/13

4 comments:

msredcheesecake said...

akk tak pernah main bowling...hhee... best la buku tu...

Anis Hayati said...

@msredcheesecake oh ye ke?? x pe kak. suatu ari nnti akak dpt lah. saya nie pon kebetulan je. jamuan kls. klo x de nie, x dpt lah kot merasa main bowling nie :)

Illiyyina said...

amboih..byk first time..bestnye x( huhu...ko dh men bowling..aku lom lg ..hahaha.. cm best je bku uh

Anis Hayati said...

@Illiyyina hahaha :) alhamdulillah. x pe lah. nnti kita main bowling kt ole2