Blog Adik

assalamualaikum, semua

*tengok gambar* blog siapakah ini?! abaikan tab yang lagi satu tu tau. time nie tengah dok download lagu Black - "Takkan Terpisah". hehehe. actually, saya print screen blog adik saya. kalau yang kenal saya nie, dia tahulah yang saya nie ada adik 3 orang. hmm, adik perempuan saya lah punya blog. dia baru buat hari ahad lepas tu. asalnya dia suruh saya buat tapi saya asyik berdalih je. asyik kata kejap je kan. so, dia fed up lah kot. dia buat sendiri. haih, kakak yang kejam betul lah saya nie. hohoho. bukan apa. saya nak latih dia supaya berdikari. *ceh! alasan semata-mata*

jadi, siapa-siapa sudi-sudikanlah folow blog adik saya nie. new blogger kan. so belum ada entri lagi yang dicatat. oh ya, design blog dia nie saya ambil dari blogskins. malas nak editkan. hehehe. blog saya pun tak selesai edit sebenarnya. header blog tinggal. last but not least, sila follow blog adik saya. 


24/12/13

p/s : adik bongsu saya (thn 4) ada mintak saya buatkan facebook untuk dia. haih, dah besar rupanya adik aku nie >.< oh ya, dia akan genap 10 thn pada 30 ari nie. *lambatnya birthday dia. baru nak genap 10 tahun. sian T.T*