05 November 2013

SPM

assalamualaikum, semua

maybe ini entri untuk kali terakhir sebelum saya menduduki peperiksaan spm. upsr dan pmr candidates dah selamat berjuang. hanya menuggu keputusan sahaja. kini tiba kiliran spm candidates pulak untuk berjuang. jujur saya katakan memang berdebarlah jugak. even sekarang nie belum rasa debarannya tapi saya tahu hati saya tengah takut. SPM wehh!! huhuhu. macam nak marahlah plak. hehe :D tak marah pon. emosional jap. haha. 

esok saya dan rakan-rakan seperjuangan saya akan berjuang untuk masa depan kami. doakan kejayaan kami ya. buat rakan-rakan seperjuangan saya, GOOD LUCK UNTUK SPM NIE. MARILAH SAMA-SAMA KITA BERJUANG, OKAY. MOGA TUHAN MEMPERMUDAHKAN KITA DAN USAHA KITA TIDAK SIA-SIA. GOOD LUCK :)) 

buat korang, readers (ada ke?!) doakan kejayaan saya dan rakan-rakan saya, okay. saya minta maaf andai sepanjang saya menjadi blogger ini saya ada tersakitkan hati korang ke kan. kata-kata saya ada yang menyebabkan korang benci saya atau apa-apa je lah. harap dimaafkan. sesungguhnya saya ini manusia biasa. hehehe. ayat bukan main lagi. 
paper terakhir saya pada 3 december iaitu hari selasa kalau tak silap saya. can't wait that day :)) hehehe. exam pun belum start lagi, tak berangan dah. hahaha. okaylah hanya setakat nie sahaja entri saya untuk kali nie. semoga kita berjumpa lagi. doakan saya, okay :) thanks sudi membaca entri saya yang tak seberapa ini. assalamualaikum.

selamat berjuang, spm candidates!!!
 p/s : 5 Abu Bakar 2013 SMK 18 HEBAT


5/11/13