29 September 2013

SPM 2013

assalamualaikum, semua

sudah lama saya tak update blog. hehehe. rindulah pulak. okay, first of all saya nak ucapkan 

GOOD LUCK BUAT SEMUA CALON-CALON PMR 2013
ALL THE BEST :D

hoho. saya time pmr tu cuti sehari je. okaylah tu kan. adelah juga cutinya even sehari. saya tak tahu nak kata apa dah nie. padahal sebelum bukak blog dah karang dah ayat apa nak taip kat blog nie. haishh, selalu sangat macam nie. huhuhu >_< okay, tinggal lebih kurang sebulan je nak SPM. memang berdebar. tambah lagi saya tak ready. okay, cakap pasal tu. huhuhu. doakan saya ya and tak lupa jugak buat semua rakan-rakan yang akan ambil spm tahun nie. good luck and moga allah bantu kita. 

sebut pasal spm buat saya takut lah. jujur saya kata yang saya tak ready nak spm. memang salah saya sebab main-main and tak serius belajar. result trial pun tak berapa nak okay. memang lulus semua tapi adalah beberapa subjek yang saya masih tak dapat nak capai target saya. dari dulu sampai sekarang asyik gred tu je lah yang saya dapat. hahaha. boleh teka kan?! add math lah. kena banyakkan latihan syaratnya. 

result korang pasti okay kan. huhuhu :)) tahniah. masih ada masa lagi. jangan putus. fighting okayyy !!! kata-kata semangat untuk diri nie yang kejap naik kejap turun and buat korang semua. setakat ini sahaja entri saya kali ini. sorry agak membosankan. entri kali nie lebih pada luahan hati and mengisi masa jap. *mengisi masa lah sangat* jumpa lagi. assalamualaikum :D

29/9/13

15 September 2013

Mini Giveaway by Iffah Nadiah & Dayang Deno



assalamualaikum, semua

meh join ramai-ramai Mini Giveaway nie. 
hadiah yang ditawarkan menarik belaka and syarat-syaratnya simple saje.
nak join ?! klik pada gambar okay >_<

Facebook Name : Anis Hayati

15/9/2013