25 July 2013

Follower ke 100


assalamualaikum, semua

dah lama tak update blog. kali nie saya nak review blogger yang bertuah nie. nie first time saya buat review. huhuhu >_< tahniah buat pemilik blog ini kerana menjadi follower ke 100 saya. haha. okay, rasa malu pula sebab dah lama jadi blogger tapi baru sekarang blog saya masih 100 followers. blogger lain tak macam saya. okay, bersyukur. jujur saya kata, saya dah lama guna blog nie tapi tak aktif punya pasal. haha. okay, apa-apa pun tahniah buat pemilik blog ini. tahniah sangat-sangat. muah muah muah *flying kiss*

jom terjah blog ini ramai-ramai 
.
.
.
.
.
v

dah terjah?! thanks banyak-banyak. blog nie comel lagi-lagi love-love kat tepi-tepi tu. huhuhu >_< okay, itu sahaja daripada saya. jumpa lagi. assalamualaikum :D 

SELAMAT BERBUKA PUASA :D

25/7/13

p/s : sedihnya tak dapat join iftar dengan kelas hari nie. huhuhu T.T

4 comments:

Mia Liana said...

tahniah ya... dah 100 followers..

Illiyyina said...

follower aku ada 20 org je :P

Anis Hayati said...

@Mia Liana thanks kak :) alah sikit je. x mcm akak. ramai kot

Anis Hayati said...

@Illiyyina alhamdulillah. nie byk pon sbb aku join segmen2. tu org follow aku n then aku kne follow dorg blik jgk