Follower ke 100


assalamualaikum, semua

dah lama tak update blog. kali nie saya nak review blogger yang bertuah nie. nie first time saya buat review. huhuhu >_< tahniah buat pemilik blog ini kerana menjadi follower ke 100 saya. haha. okay, rasa malu pula sebab dah lama jadi blogger tapi baru sekarang blog saya masih 100 followers. blogger lain tak macam saya. okay, bersyukur. jujur saya kata, saya dah lama guna blog nie tapi tak aktif punya pasal. haha. okay, apa-apa pun tahniah buat pemilik blog ini. tahniah sangat-sangat. muah muah muah *flying kiss*

jom terjah blog ini ramai-ramai 
.
.
.
.
.
v

dah terjah?! thanks banyak-banyak. blog nie comel lagi-lagi love-love kat tepi-tepi tu. huhuhu >_< okay, itu sahaja daripada saya. jumpa lagi. assalamualaikum :D 

SELAMAT BERBUKA PUASA :D

25/7/13

p/s : sedihnya tak dapat join iftar dengan kelas hari nie. huhuhu T.T

Segmen : Blog Paly ajak tengok blog aku!

assalamualaikum, semua

saya kembali dengan join satu segmen. huhu. dah lama tak join segmen nie dan dah lama tak update blog. banyak cerita saya nak share dengan korang tapi masa tak mengizinkan dan saya kemalasan mungkin masa tu. huhuhu. 

mari join segmen nie. simple je dan syaratnya sangat mudah. 
tarikh tutup : 16 Julai 2013

14/7/13
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang Mulia ini. Harap segala amal ibadah kita diberkati oleh Allah dan dapat dilakukan berterusan. amiin :D