Gwiyomi Fever

assalamualaikum, semua

apa khabar semua ?! sihat tak ?? hope korang semua sihat ye. hehehehe. dah lama tak update lah. ye ke ?! hahaha. tak ingatlah. maklumlah bergelar SPM CANDIDATE. tapi nie belum nak busy sangat. baru busy sikit tapi dah macam apa dah. 

okay, nampak gambar kat atas nie. saya bukan nak kata siapa orang tu tapi korang pasti tahu apa yang dia buatkan. huhuhu. sekarang trend gwiyomi plak. dulu gangnam. pada asalnya saya tak tahu gwiyomi nie sampailah satu hari tu kawan-kawan saya kata pasal nie. pada asalnya saya ingatkan lagu dia yang buat dia jadi famous. rupa-rupanya gaya dialah. hmm, tak hairan lah ramai yang suka lagu nie sampai budak laki pon nak buat jugak. comel gaya dia. senang je nak tiru and memang tak hairan ramai nak buat. lagu dia comel and sesuai dengan gaya dia.

baru tadi, saya pergi tengok kat you-tube. ceh, dah lama dah famous baru hari nie nak tengok. hahaha. belum jumpa masa yang sesuai nak tengok. kebetulan hari nie ada masa lapang, saya tengoklah. susah jugak nak cari video yang original punya. banyak version saya jumpa. kelakarlah jugak tengok dia orang buat. comel pon ya jugak. huhuhu. saya nak try?! malulah plak. kalau buat sorang-sorang kat bilik boleh kot. hehehe.

hmm, itu je sebenarnya saya nak cakap. hahaha. hmm, selasa depan saya dah start periksa pertengahan tahun. seram kot. hahaha. ye-ye seram tapi belajarnya belum buat lagi. hai, anis nie. baru semalam buat aku janji kat depan ibu ayah. dah lupa dah ?! tak patut betul. okay, jangan contohi saya okay. *tak ada sape-sape nak contohi kau lah, anis* hehehe. mengarut sorang-sorang kat sini. okaylah, itu je. jumpa lagi ye. assalamualaikum.

27/4/13

Segmen: Iyraa Cariyno Mencari Follower

assalamualaikum, semua

saya kembali untuk join satu segmen nie. jom join sekali !! syaratnya mudah saje. hehehe

15/4/13

New Header

assalamualaikum, semua

hehehe. entri kali nie saje je nak share pasal header baru saya. nak berlagak lah tu. huhuhu. memang pon. opsss, gurau je. header saya nie saya buat design sendiri. nak tempah kat blogger, duit terhad lah plak. tak apalah. try lah edit sendiri. hasil edit dari Photoscape dan Photofilter. pasti korang pelik asal lah saya tak guna Photoshop ?! hahaha. saya tak reti lah. dulu pernahlah jugak try tapi tak menjadilah. dah belajar dah dari pakar-pakar photoshop nie *ecehh* tapi tak menjadilah plak. hahaha. tak apalah. kalau saya rajin, saya belajar lah guna Photoshop tapi itu pon tunggu lepas saya habis SPM lah kot. hehehe. cepat benor putus asa.

hmm, tak lama lagi pilihan raya. hope buat korang yang dah layak mendaftar tu, pergilah mendaftar ya. saya nie belum layak lagi. so just berdoa je lah moga bakal pemimpin kita nanti dar kalangan orang yang beriman and baik-baik. korang tak tahu nak undi mana ?! hmmm, serius jugak. saya pon tak tahu larh. hahaha. buat solat istikharah lah. huhuhu. okay dah mula merapu dah. bulan depan saya ada exam pertengahan tahun. doakan untuk saya ye. risau kot.

okay lah *cepat betul reaksi berubah* sampai setakat ini saje. dah tak ada idea nak taip apa dah. tambah lagi, perut nie tengah menyanyi-nyanyi nie. nasi lemak kat tepi je nie. tinggal nak makan je. hehehe. bye-bye and assalamualaikum.

13/4/13

p/s : gambar perempuan tu saya ambil dari kawan saya punya facebook. saya tengok ramai orang jadikan gambar nie sebagai photo picture. so, saya ambil lah untuk letak kat blog saya. saya tak tahu siapa yang design gambar nie. buat pelukis gambar nie, tahniah okay. cantik sangat lukisan nie :)) teringin nak belajar -.-

Saya mau review blog korang



assalamualaikum, semua

berminat nak join tak ?!
klik kat SINI
tarikh tutup pada 15 APRIL 2013

13/4/13