06 November 2012

Jamuan Kelas 2012

assalamualaikum, semua

hai, kawan-kawan !!! apa khabar ?? saya kat sini sihat-sihat aje (tak ade siapa tanyalah >_<) oh, dah lama saya tak post entri. bulan lepas sekali je lah. itu pon saya post tutorial punya lah. korang dah tengok ?? faham tak ?? kalau tak faham, saya mintak maaflah ya. okay, first of all saya nak ucapkan GOOD LUCK buat semua SPM CANDIDATES 2012. maaflah sebab saya lambat wish kat korang. apa-apa pon, buat elok-elok ya. insyallah saya akan menyusul tahun depan. alamak !! tahun depan saya dah form 5 lah. nak SPM. serammmm ..... okay-okay, ini lah padahnya bila saya tengah ada mood nak update nie. merapu yang bukan-bukan.

okay, berbalik pada tajuk entri saya kali nie. hari nie saya nak share pasal jamuan kelas saya. jamuan kelas saya tahun nie diadakan kat Subang Parade pada 4 November 2012 yang lepas iaitu pada hari Ahad. actually, nie lah first time saya pergi Subang Parade. so, saya ke sana tumpang kereta kawan lah. apa ya saya nak cerita lagi ?? entah lah. tak ada benda pon saya nak ceritakan. tak apa lah saya share lah sedikit gambar yang saya ambil. 


okay ini lah salah satu menu makanan kami. oh lupa plak. jamuan nie kami buat kat Nando's. macam jamuan kelas saya tahun lepas lah. tapi itu Nando's kat SACC Mall. yang nie Nando's kat Subang Parade. hehehe. terliur ke ?? pergi lah beli sendiri. huhuhu >_<


ceh, gambar gelas pon nak ambil. hahaha :))


nie air yang kami minum. peh, saya dah terliur dah nie. huhuhu


nie hadiah yang saya dapat. patung tu saya dapat time cabutan bertuah. yang beg itu door gift. hehehe. happy saya dibuatnya.

okay, sorry lah sebab tak banyak gambar saya ambil sebab saya rasa malas nak ambil gambar. itu satu. satu lagi setiap kali nak ambil gambar pasti, ada je yang akan kata "senyum" or "pandang sini". hmmm, penat saya tau. so nak tak nak senyum je ah. tak perlu lah nak jadi artis sebab nie pon saya rasa dah macam artis dah. klik sana klik sini. flash sana flash sini. hahaha. macam artis kan. hehehe.

so, jamuan tu sekejap je. lepas habis tu apa lagi, buat aktiviti bebas ah. saya dengan kawan-kawan pergi tengok movie. cerita Silent Hill Revelation. cerita itu start lambat sikit. so, sementara tu kitorang pergi lah shopping jap. saya pergi MPH lah nak beli novel. lepas tu pergi kedai-kedai jap. window shopping katakan. dah jalan-jalan tu lapar lah pulak. pergi lah beli Big Apple. hmm, sedap :)) 

okay, saya balik rumah time nak dekat pukul 7 malam. nasib baik ibu ayah tak marah. hehehe. sebelum balik tu saya singgahlah Big Apple sekali lagi. nak beli untuk family lah plus nak bodek parents lah. hahaha. tak baik betul saya nie. hmm, itu lah cerita saya kali nie. maaf lah sebab tak banyak gambar yang saya share. so, keep reading my entries. huhuhu. bye-bye and happy holidays. 

6/11/12