Salam Raya

assalamualaikum, semua

hello, apa khabar korang semua ?? sihat tak ?? of course lah sihat kan. ye lah ahad nie dah raya dah. semangat nie. hahaha. saya ?? entah lah. saya pon keliru dengan perasaan saya nie. tapi saya rasa pasti ramai yang rasa seperti saya. setiap tahun saya akan rasa macam nie. rasa apa ?? macam nie, ramadhan semakin berakhir and raya semakin dekat. saya memang tak sabar nak raya tapi saya takut nak raya. bukan takut apa tapi rasa macam tak seronok lah nak raya. saya rasa pasti korang pon ada rasa macam tu juga kan. kalau tak ada rasa macam tu, saya tak tahu lah.

nak katakan ramadhan kali nie seronok, tak ada lah seronok sangat. biasa-biasa je lah. tapi for me lah maybe seronok lah kot sebab saya dapat tarawih penuh tahun nie kecuali first ramadhan and time saya dot dot dot lah. faham-faham sahaja lah ya :)) hahaha. seronok gak. saya suka bulan ramadhan sebab salah satunya solat tarawih. seronok oh solat tarawih ramai-ramai. semangat kott. hehehe. kalau raya, saya seronok maybe sebab dapat duit tapi kan makin membesar makin tak seronok nak raya. asal ?? dapat duit raya sikit je. tak seronoknya >_< tapi tak ape lah. asalkan dapat duit raya. tak perlu lah saya nak bagi duit raya kat orang. hahaha. dasar kedekut !!! hehehe

apa-apa pon masa akan tetap berlalu. hope allah izinkan saya untuk berjumpa dengan Ramadhan tahun depan. hope korang semua pon. hmmm, korang semua pasti dok sibuk packing-packing barang kan nak balik raya or maybe ada yang masih membeli-belah lagi. hehehe. saya bab-bab persediaan untuk raya rasanya dah cukup dah. just nak tengok tudung mana nak sesuai dengan baju saya. itu je tapi adik-adik saya and ayah saya belum cukup lagi. maybe hari nie dengan esok lah shopping time kitorang. hahaha. raya tahun nie macam biasa selalu balik last ramadhan. so maknanya saya balik sabtu nie. memang tiap-tiap tahun macam itu lah. kitorang boleh dikatakan family terakhir lah sampai kat kampung kalau balik raya. hahaha

so, setakat ini lah entri saya kali nie. harap korang semua okay lah baca entri saya nie. entah apa benda entah lah saya merapu-rapu kat sini. hehehe. so, sebelum saya akhiri entri saya ini, saya nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
sorry lah kot kot saya ada terkasar bahasa or terbuat salah kat korang. harap dimaafkan. so, bergembira lah di hari raya tapi jangan sampai lupa diri :P huahuahua

16/8/12

tahniah buat sekolah yang dicintai, SMK 18 HEBAT kerana menjuarai pertandingan Boh Forest Friends :)) tahniah semua. 18 HEBAT !!!!

No comments :