08 July 2012

Big Bang fever

assalamualaikum, semua

rindu sangat-sangat kat korang. dah lama saya tak update blog. bulan lepas, sekali je lah saya update. apa pasal ?! entah lah. saya rasa malas + penat + busy. hehehe. okay, hari ini saya kembali untuk update blog saya nie. dah berhabuk dah. hahaha. so, tau tak gambar group apa kat atas uh ?? BIG BANG ah !! aduh, saya sekarang tengah demam big bang nie. naik giler saya tau. hehehe saya belum gila lagi lah.

okay, saya tengah naik giler dengar lagu diorang nie. yang mana satu ?? yang "Blue" nie. saya suka sangat-sangat lah lagu nie. seribu kali suka sangat lah. tatabahasa tak betul :) actually, saya dah tau lama dah big bang release lagu nie tapi saya tak pergi dengar lagi. macam nie ceritanya, saya ada terdengar lagu nie kat radio Hot fm. saya dengar lagu nie. sedap lah jugak. boleh tahan. hampir setiap malam saya akan pasang radio kat henfon saya and berharap lagu ini akan keluar. waktu tu saya tak tahu plak tajuk lagu tu apa. so, dengar punya dengar, saya teringin sangat nak download lagu nie. 

saya pon carik lah lagu nie kat laman web Hot fm tapi tak jumpa. lepas tu saya try pergi search kat you-tube lah. saya main agak-agak je lah yang lagu tu Big Bang punya sebab saya kenal suara diorang lagi-lagi suara G-Dragon tu. saya taip lah and akhirnya saya jumpa gak. tak sangka lagu yang saya dok carik tu lagu Blue rupanya. ish2, so sekarang saya dok sibuk je dengar lagu nie. lagu yang ada kat blog saya sekarang nie lagu tu lah. sedap kan ?? kalau korang tak minat k-pop, memang korang akan kata tak sedap. hehehe ... anyway, saya tak kesah lah korang nak minat ke tak nak.

tak patut betul saya nie kan. ye lah kalau pasal lagu, sanggup saya berusaha carik lagu tu sampai dapat. bukan nak carik pasal ilmu ke apa. tak patut betul. jangan contohi saya ye :D hikhikhik

p/s : saya tengah bengang dengan SIM card saya nie. sabar je lah -.-

8/7/12

No comments: