anak kucing 2



assalamualaikum, semua

apa khabar ?? rasanya dah lama saya tak update blog. rindu plak. saya pon tak ingat kali terakhir saya update. hmmm, oh ya !! macam mana cuti korang semua ?? okay ?? mesti okay kan. so, korang pasti dah dapat paper kan ? amacam okay tak result korang ?? saya punya ?! tak usah katalah. terokkk gilerr lah. tak tahu lah macam mana saya nak bagi tahu parents saya nanti nie. tapi tak semua dah dapat. tinggal lagi 2 kertas je. okay lah, entri saya kali nie saya nak kongsi pasal kucing saya. sebelum nie saya ada update jgk tapi tu yang sebulan selepas kucing saya dilahirkan. kali nie saya nak share gambar-gambar kucing saya selepas 4 bulan dilahirkan. oh ya, nak lihat gambar kucing saya sebelum nie ?? tengok aje lah kat entri ini.

okay, macam nie biar saya perkenalkan kucing saya. kucing saya, Meow melahirkan 6 ekor anak kucing. hehehe. banyak kan ?? saya pon terkejut gak. anak kucing nie ada setengah tu ada nama and ada yang tak ada nama, just bagi gelaran nak bezakan diorang je sebab majoritinya warna putih. so, nak elakkan keliru, ade yang diberi gelaran. gelar-gelar, lama-lama dah jadi nama dia. so, jangan rasa pelik or terkejut lah baca nama anak kucing saya nie. yang penting, jangan gelak tau. hehehe

Hitam

Tompok

3 warna

Belang

Bujal (kucing nie special sikit. perasan tak something kat perut dia tu ??)

Belang tangan

itu yang anak-anak kucing saya. kucing saya yang asalnya 7 ekor (termasuk maknya) ditambah dengan 2 ekor apabila ayah saya bawa balik 2 ekor kucing yang dia jumpa kat surau.

AB

AJ

hah, ini lah anak kucing saya. 8 ekor semua sekali. saya tahu korang pasti tertanya-tanya kenapa namanya pelik sangat. jangan tanya saya lah. mak saya berikan nama tu. saya just ikut je lah sebab tak ada idea nak letak nama apa. comel kan ?? hehehe ... sorry lah sebab ada gambar yang tak berapa jelas sikit. kucing saya yang tinggal kat rumah saya sekarang nie tinggal 3 ekor je (tak termasuk maknya). apa pasal ?? hehehe. ada sebabnya. kucing yang mana satu yang tinggal ?? nanti saya akan bagi tahu lah. tunggu entri saya akan datang. okay lah. bye bye :))

17 Jun 2012