new skin

assalamualaikum, kawan-kawan

hey, korang semua apa khabar ?? notice something different with my blog ?? oh yes !!! saya tukar 'kulit' baru. bukan saya okay tapi blog saya. saya akhirnya memberanikan diri untuk menggunakan Blogskins. Blogskins ?! apa itu ?? entah lah .... huhuhu :3 saya tak tahu lah nak bagi tahu apa itu blogskins but saya rasa ramai yang dah tahu pasal nie. 

okay, korang nak blog korang cute-miut, cun-melecun, cool or gempak or apa-apa je lah ?? BUT korang malas nak edit blog or korang tak tahu macam mana nak edit supaya jadi apa yg korang inginkan. jangan risau or susah hati or sedih :) korang boleh dapatkan design yg korang nak dari SINI. semuanya ada. pasti akan buat korang rambang mata, tak tahu nak pilih mana satu. macam mana nak guna Blogskin ?? kena belajarlah kat mana-mana blog yg ajar tutor. hehehe ... okay saya suggest-kan satu blog pada korang. banyak tempat yg korang boleh belajar tapi saya bagi satu je lah pada korang. korang boleh 'berguru' dengan Kak Lina nie. 


okay, nak try tak ?? Good Luck, okay >_< oh sebelum tu, kalau nak guna Blogskins, korang kena sabar lah sikit sebab Blogskin nie menggunakan codes. kena sabar lah ya. saya pun baru try semalam. jadi blur plak saya nie sebab tak biasa main codes nie. but alhamdulillah now saya dah boleh lah sikit-sikit edit apa yg patut saya edit. so, GOOD LUCK.  jangan marah-marah. kalau dah fed up sangat, better korang balik semula pada design blog asal korang. hehehe 

okay lah sampai di sini je lah entri saya kali nie. saya nak mandi *ceh pecah rahsia tak mandi lagi*. lorh, I'm gonna on hiatus next week. E-X-A-M maaa !!! oh no !!! wish me luck >_<

Illiyyina, aku dah baca entri kau tu. hehehe :3 aku tak kesah pon kalau ada orang nak ambil bias aku sebab tak mungkin bias aku tu akan jadi real husband or boyfriend aku.

No comments :