Hello Hello

assalamualaikum semua,

saya rasa pasti korang semua dah boleh agak dah bila saya akan update blog. macam biasalah. setiap hujung minggu lah. nak update time sekolah ?! jauh sama sekali lah. B-U-S-Y lahhhhh !!! huhuhu >_<
saya tak tahu nak letak tajuk apa untuk entri saya kali nie. so, saya just hentam je lah letak "Hello Hello". rasa macam tak ada kena-mengena dengan entri saya kali nie. apa-apa pon, biarkan lah. saya tak tahu lah sama ada ade ke orang yg baca blog saya nie ?? of course lah tak ada. saya just syok sendiri kat sini. anyway, biarkanlah. who's care, right ?!

hmmm, dah nak dekat hujung bulan Februari. saya yakin pasti korang tengah sibuk nak ulangkaji. yalah, biasanya bulan 3 lah adanya ujian untuk kali pertama bagi setiap tahun. huhuhu ... saya jealous betullah dengan korang yg exam lambat lagi nie. saya punya exam start 28 Feb nie. sedihnya !!! dah lah banyak tajuk nak kena belajar. tak tahu lah saya boleh buat ke tak. aduh, takutnya bila bayangkan time nak exam nanti. pasti blur-nya lah saya nanti. hish, saya tak boleh lah fikir pasal EXAM nie ?! 

okay, asal emo sangat saya nie ?! okaylah, sorry lah hari nie saya tak berapa nak 'okay' lah. mintak maaf lah ya. jangan lah marah-marah okay ?? saya nak share something dengan korang nie. semalam, saya bosan gila lah. tak tahu nak buat apa time tengah online. saya pon bukak lah you-tube. tetiba je fikir nak pergi tengok cerita "Fruits Basket". saya tak tahu lah korang pernah dengan ke tak cerita tu. nie cerita anime tau. saya pernah tengok cerita nie. time darjah 5 dulu. best gilerrrr. serius saya kata nie.


actually, sebelum saya minat K-POP nie, saya merupakan ANIME LOVER. memang obses betul lah. tak ada lah obses sangat but minat lah. dalam banyak-banyak karton anime nie, bagi saya "Fruits Basket" lah yg paling best. apa yg best sangat ?? hah, kalau nak tahu, kena lah pergi tengok kat You-tube. saya ingat lah, time tu saya darjah 5. saya suka sangat tengok cerita nie. time tu, disiarkan kat NTV7. memang setiap hari Ahad (kalau tak silap), saya akan pastikan saya orang first yg bukak tv tu. hehehe :) kena cop dulu. siapa yg bukak dulu, nasib ah. ada satu hari tu, saya sampai menangis-nangis tak nak tuisyen gara-gara nak tengok cerita tu. kebetulan, waktu saya tuisyen tu time tu lah cerita tu start, mana tak nangisnya saya nie ?? favourite tu. hehehe :3 bila fikir balik, malu plak. asallah aku nangis pasal cerita tu ?? hehehe luculah


sekarang, saya dah kurang lah tengok kartun anime nie. yalah, dah minat K-POP. hehehe. but "Fruits Basket" still no. 1 kartun anime yg paling best bagi saya. nie saya nak share-kan satu link. 


but yg nie episod akhir lah. saya suka part nie. best tau. nak menangis saya tengok .... pasti korang pelik, asal lah laki tu tetiba je bertukar jadi kucing lepas peluk perempuan tu kan ?? kalau nak tahu lebih lanjut, baca lah kat link nie. kalau korang rajin lah nak pergi baca. kalau tak, tengok je lah kat you-tube tu. okay lah, sampai di sini je lah entri saya nie. nanti kalau saya rasa bosan ke apa ke, saya post lah lagi entri. bye bye

posted by Anis Hayati 18/2/12

No comments :