Cute Cbox

assalamualaikum, semua

apa khabar ?? saya harap semuanya sihat-sihat ye :3. alah prihatin sungguh Cik Anis kita nie. huhuhu :) jangan marah ya, saya main-main je. okay, disebabkan cuti selama seminggu, maka wajiblah bagi saya untuk online setiap hari. kira qada' balik lah. hehehe. homework saya ?? baru diusik malam tadi. tu pon satu je yg saya siapkan. kerja tampal-menampal. hehehe. kena buat yg senang dulu. lepas tu baru susah punya. banyak lah !!!

okay, banyak benda saya nak promote kan nie. tadi sambil tunggu lagu sedang di-download-kan, saya pergi lah merajinkan diri singgah kat allkpop. dah lama tak baca. selama nie kalau pergi singgah pon just tengok-tengok macam tu je. saya happy sangat (agaknya lah). akhirnya, B2ST keluarkan lagu baru. even tak ada MV nya, just lagu je tapi tak apa lah. saya dah lama tak dengar khabar pasal B2ST. rindu sehhh ... okay, all B2UTY korang dengar lah lagu baru B2ST kat allkpop. nie link nya :


okay, balik pada tujuan saya. saya nak share something dengan korang semua. nampak kan pada picture chatbox saya ?? saya tahu chatbox saya tak cantik mana macam korang semua. tapi nie saya design sendiri tau. tak suruh orang lain or copy mana-mana tempat. okay for korang yg nak cantikkan chatbox korang tapi korang malas nak design chatbox korang, meh sini saya share-kan satu link dimana korang boleh gunakan tapi dengan syarat korang kena inform-kan lah kat tuan punya design tu.


tutorials tu saya dah tukar translation-nya kepada bahasa melayu. kalau korang tak paham (anak mat salih katakan), korang tukarkan lah kepada bahasa english. cute kan semua contoh-contoh chatbox tu ?? saya tahu. saya sendiri pon tak tahu nak pilih mana. and pasal tu lah yg ambil keputusan nak design sendiri lah gara-gara tak tahu nak pilih mana. (boleh plak)

design yg dia bagi tu saya rasa just untuk cbox user je. kalau shoutmix user, saya tak tahu lah. berminat ?? kalau korang nak try lah buat. korang tak tahu macam mana nak sign up ke cbox ?? boleh belajar dari sini :


okay, saya harap korang try-lah. tak nak try, tak apa. kalau tak paham, tanya tuan punya blog tu lah. saya tak tahu. hehehe. saya tahu korang semua pasti marah pada saya. dia yg suggest-kan tapi dia tak tahu nak buat macam mana. saya tahu pasti korang akan kata macam tu. kalau tak pon, seakan-akan prkataan tu pon korang akan kata. kalau tak pon, that's mean korang orang baik. hehehe :3

okay lah, saya nak undur diri nie. thanks so much sebab sudi baca (macam ada). thanks sangat-sangat and tak lupa juga thanks pada korang semua yg follow saya or visit blog saya or leave mesej kat blog saya. terima kasih sangat-sangat :D saya sayang korang semua (ikhlas nie tau)

posted by Anis Hayati 26/1/12