06 November 2011

kucing baru

assalamualaikum, semua

pertama-tama sekali saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat islam di Malaysia. so, macam mana raya korang ?? okay ? saya yakin semuanya okay-okay belaka. saya ?? malangnya setiap kali raya haji saya akan beraya di Shah Alam, bandaraya yang saya duduk sejak lahir lagi. sebab apa ?? entah lah but for me raya di sini lebih seronok daripada raya kat kampung. but saya tak tahu lah korang yang lain macam mana. sebab setiap kampung lain tau. hehehe. bagi saya raya puasa je yang seronok beraya di kampung. hahaha. okay, balik pada tajuk entri saya kali nie.

terkejut tak ??? hahaha ... saya yakin korang semua tak terkejut or maybe ada yang terkejut dengan entri saya kali nie. psst, saya tak berapa 'okay' kot hari nie. maap lah ya. terlebih happy pulak sebab hari nie raya haji. rasa macam raya puasa lah pulak. okay, ignore it !!

yup !!! saya dapat kucing baru. macam biasalah seperti kucing-kucing saya sebelum nie. kucing jalanan. kali nie, saya yang ambil. saya tengok kucing nie comel semacam je. tu yang saya ambil tu. B-U-T ... malangnya kucing nie sakit. sedihnya, tapi nak buat macam mana ?? dah ambil, bawak jer lah balik rumah. takkan nak hantar balik kan ??? tak patut tu ... hehehe ... buat masa nie saya tak dapat nak tunjukkan gambar kucing tu sebab dia tengah sakit and saya sure kalau saya tunjuk kat korang pasti korang kata kucing saya tu hodoh. hehehe. tunggu dia dah sihat, okay and gemuk and comel and .... apa-apa je lah baru saya tunjukkan. hehehe. jangan marah ye. saya akan tunjukkan nanti. so, buat masa nie tunggu jer lah ye. maybe bulan depan or not tahun depan saya tunjukkan .... hahaha .... sorry again >_<

No comments: