ketiadaan ayah

assalamualaikum, semua
 
korang semua apa khabar ?? sihat tak ??? saya kat sini sentiasa sihat sejahtera and happy-happy belaka sampai kadang-kadang tu jadi tak betul pulak >_< hahaha ... cam tu pulak :) BUT hari nie tak happy sangat ko macam dulu sebab ayah saya tak ada. huhuhu. ayah saya pergi balik kampung kat Kota Tinggi hari nie sampai hari Sabtu nie lah kalau tak silap saya lah. kata ibu, ayah balik sana sebab ada urusan tanah. entah lah saya tak tahu lah tanah apa yang ayah and adik-beradik dia nak selesaikan tu. biarkanlah, hal orang dewasa. tak payah nak masuk campur lah.
 
okay lupakan pasal tu. i mean bukan saya nak lupakan ayah saya tapi saya malas nak sedih-sedih lah. tak seronok. hehehe. okay kita happy-happy ye. lupakan segala kesedihan yang melanda.... hahaha ... dah jadi seperti asal >_<
anyway, saya nak ucapkan terima kasih pada korang semua yang follow saya and tinggalkan mesej kat chatbox saya nie. saya dah tengok blog korang semua and saya dah follow. so, syaratnya follow saya dulu lepas tu baru saya follow korang. hahaha... sorry gurau-gurau jer. anyway, thanks again sebab sudi view blog saya yang tak berapa lawa nie and korang punya blog semuanya cute-cute and cantik-cantik. serius saya kata. saya tak tipu :3 so, saya nak out dululah sebab dah ada 2 orang adik saya nie menunggu giliran nak guna komputer nie. hish, sabar jer lah !!!! T_T

No comments :