25 August 2011

Selamat Hari Raya

oit, eh tak baik kata macam tu
aduh (ketuk kepala) sorry beb ... maklumlah dah habis trial exam
so, perasaan teruja tu menjadi-jadilah
hahaha ... main-main jer
memandangkan trial dah habis, so saya tak mahu cerita macam mana trial saya tu
okay ke tak ?? saya tak mahu korang semua bosan baca post saya nie
asyik-asyik pasal trial jer ... pasti korang bosan kan ?? of course lah

di sini saya tak mahu membebel-bebel panjang lebar
saya just nak ambil kesempatan ini nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri
saya nak minta maaf andai saya ada terkasar bahasa atau mana-mana post yg dah buat korang terasa
minta maaf sangat-sangat
saya nie bukanlah insan yg sempurna
so, hope korang maafkan lah saya
maybe ada diantara korang yg saya tak kenal langsung and tak pernah jumpa langsung
tak kesahlah ... apa-apa pun maafkan saya kalau saya ada buat salah
kalau tak ada ?! buat-buat ada lah ... hahaha

so .... (fikir....) saya yakin korang semua excited sangat-sangat nak raya
jadi saya ucapkan Selamat Pulang ke Kampung
saya yakin ada diantara korang yg dah siap packing barang nak balik kampung
jadi berhati-hatilah di jalan raya tu

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
&
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN 
YANG KE-54

No comments: