ramadhan berakhir

hey assalamualaikum, semua
ape khabar ?! saya yakin pasti korang semua tengah get ready nak balik kampung
betul kan ?! diam tu betullah tu >_<
saya cemburu tengok jiran-jiran saya yg duduk sibuk packing-packing barang nak balik raya
jealous nya !!! saya tak balik kampung ?! hehehe
actually saya balik lah tapi 3 hari je pun sebab ayah saya dapat cuti 3 hari je
and saya balik 29 hari bulan (esoknya dah raya)
tahun nie raya kat kampung mak saya lah
kalau tahun lepas belah ayah
saya sedih sebab tak dapat raya kat kampung ayah saya
even raya kat kampung mak pada 1 Syawal tu, kitorang akan balik kampung ayah hari ke-2 atau ke- 3 raya
but tahun nie tak lah nampaknya
hmmm ... sabar je lah
cuti sekolah hujung tahun nie pasti balik kampung ayah
time tu PMR dah habis dah !!! boleh enjoy puas-puas

 

bahagia nya time tu
eh ?! ape nie ?! baru je habis trial, belum PMR
ish anis nie (ketuk kepala)
hehehe ... lupakan pasal tu

ramadhan dah nak berakhir T_T
tak seronok lah ! eh ?! asal plak ?!
hehehe ... banyak sebabnya but saya malas nak taip satu-satu (boleh plak mcm tu)
okay saya dah tak tau nak cakap ape lagi dah
dah hilang dah kata-kata nie

okay ... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

sebelum saya terlupa, wish me luck
lepas raya dah PMR dah ... the real PMR
bukan cobaan cobaan dah >_<
doakan kejayaan saya tau ...
kepada semua batch form 3 : 
Good luck PMR nanti !! raya tu raya jugak but jangan sampai lupa diri (terasa)
study elok-elok !!! hwaiting !!! chaiyok !!!


No comments :