dah besar

 
assalamualaikum semua !!!
apa khabar ?! saya dah balik dah 
rindu ke sama saya ?! (sengih sampai ke telinga)
hahaha !!! gurau2 jer pon
hah 3 ari 2 mlm balik kampung agak best lah even kat sana just ade nenek and atuk and kucing jer
hah !!! (jerit sekuat2 nyer) saya dah jumpa kucing saya dah
peh, memang terkejut giler lah
nak tau kenapa ?! kucing saya dah besar and badan dia dah gemuk dah
dulu kecik jer ... comel2 jer
tapi sekarang dah besar and macam garfield (tak tau betul ke tak ejaan nyer) pon ade lah kot
but diorang still manja lagi lah
and still cute lagi
kamera saya penuh dgn gambar kucing
hehehe ....

nampak tak ?! maybe tak nampak kot
ape2 pon diorang memang dah besar dah
kucing betina saya tu kan dah ade 2 kucing nak kat dia tapi dia tak layan
kesian diorang
hahaha

hah nie lah kucing nyer
nampak garangkan ?! saya keliru sikit kucing nie dgn kucing jantan saya
sebab bulu dia sama warna tapi buat masa nie saya belum salah kejar kucing lagi
kucing nie nenek saya kata tak tau dari mana
entah lah maybe ade orang buang dia kot sebab dia tak comel (suka hati jer)
hahaha ... actually ade lagi seekor
tapi saya tak dapat nak amik gambar dia sebab dia takut orang
yg itu memang kucing nenek saya
namanya "Putih"

ade bayak lagi saya ambil
biar saya tunjukkan

nie kucing betina saya
sorry kalau tak berapa jelas sebab dia baring kat longkang kecik
hehehe
comel kan ?!

gambar tak jelas lagi
maaf sekali lagi
nie kucing jantan saya
konon nyer nak main panjat2 lag
sekali sampai kat atas tu dah tak reti turun
habis saya pulak kena cakar gara2 nak bawa dia turun
sabar jer lah

nie sapa pulak nie ?!
heheh kucing saya yg ade sekarang nie lah "Sepet"
sempat saya amik gambar dia time dia makan rumput tu
kesian kucing saya tau
tak de sape nak kawan dengan dia time kat kampung tu
Eek and Belang tau mau kawan dgn dia
kesian dia main2 seorang2
lompat sorang2 , panjat pokok sorang2
kesian betul lah

itu lah sedikit sebanyak gambar yg saya ambil
kalau nak tengok lagi banyak, tengok kat facebook saya
itu pon kalau saya dah uploadkan sebab kadang2 tu saya malas nak upload
ape bende gambar kat atas nie ?!
hahaha ... kalau nak tau tengok betul2 yer
tak berapa menjadi ape yg saya tulis kat pasir tu
but hope korang nampak lah

anyway, kena out dulu
bye semua
have a nice day !!!
SELAMAT BERPUASA 

posted by ANIS HAYATI

No comments :