puasa

 
HELLO HELLO HELLO
ANIS di sini !!! korang semua apa khabar ??
hahaha ... hari nie saya happy sikit even saya puasa
puasa ape ?! sunat .... kot
korang (girls) dah ganti puasa ??
harap2 semua dah yer
hah bulan depan dah nak puasa
dah readu semua ?! takut plak saya
bukan takut nak puasa tapi nak PMR
takut plak rasa nyer
yer lah lepas abis puasa raya
lepas tu PMR
kalo dah raya, makna nyer dah nak dekat nak PMR
huhuhu tak boleh nak enjoy sgt lah time raya nanti
kene jaga makan lah
tak boleh makan lebih2 tau
takut nanti .... nanti ape ye *fikir*
pandai2 lah korang pikirkan >_<

esok insyallah saya balik kampung
tak sabar nyer !!! nak jumpa kucing lama saya lah
rindu kat diorang tau
tak tau lah diorang ingat lagi ke tak kat kitorang nie
rasa nyer tak kot
tapi saya tak kesah 
yg penting saya nak jumpa kucing2 saya tu

satu lagi saya nak amik balik novel saya
cuti 2 minggu ari tu saya bawak novel
punyalah semangat nak balik kat shah alam
saya tertinggal novel saya yg saya letak kat sebelah tv nenek saya
saya belum abis baca lagi
tinggal sikit lagi
hope saya jumpa balik
jangan ah hilang *prays*



saya rasa sampai setakat nie jer lah cerita saya
sebelum tu saya nak ucapkan
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!!!
puasa penuh tau
jangan nak ponteng2 >_<

No comments :