18 June 2011

my pet

annyong haseyo, semua !
ape khabar ? sehat tak ? harap2 semua nyer sehat2 belaka
hmm, dah lama tak update blog
rindu plak >_<
ari nie saya nak berkongsi cerita psl lucing baru saya nie

hah !! ini lah kucing baru saya
saya tau kucing nie tak de lah comel mana sebab mata dia sepet
and disebabkan itu lah kitorang panggil dia "sepet"
hehehe
ape2 pon, dia tetap kucing saya
even dia tak comel tapi dia manja tau
dia selalu ikut kitorang gi mana2
kalo kite gi dapur, dia ikut lah
tak mcm kucing dulu ...
yg dulu tu, dia ikut kalo nampak kite gi dapur jer
biase ah, gi dapur nak makan lah
kucing nie manja tau ... kucing dulu tak manja sgt
dia akan manja biler dah tak de sape nak layan dia
baru dia carik org
kalo kucing yg baru nie, kite main2 dgn dia
dia layan ah tapi kadang2 uh sakit jgk
sebab dia main kuku .. dia suka gigit2
tapi tak sakit lah ^_^

hahaha .. kat family saya
ayah saya jer yg masih tak boleh terima kucing nie
biase ah tu ... terkenang kan kucing lama
tak pe, lama2 nanti ayah akan terima jugak
hehehe

No comments: