mengandung ?

assalamualaikum and annyong haseyo XD
mengandung ?? saya ke ? of course bukan saya lah
jangan salah paham dowh ... dosa tau XD
tak de lah saya nak cerita psl kucing kesayangan saya nie
saya ade dua kucing ... seekor jantan and seekor lagi betina
hmmm, gambar nyer nanti saya tunjukkan
mcm ini, saya and family saya risau giler lah dgn kucing betina kitorang nie
nak tau kenapa ??
mcm nie, kucing betina nie atau kitorang panggil 'dia' dgn nama "eek" (jgn pertikaikan nama uh)
tuhan saje lah yg tau betapa gemuk nyer lah  kucing kitorang uh
nak katakan gemuk, boleh jgk tapi risau jgk takot2 'dia' mengandung
yer lah, jantan dgn betina
kita tak tau kan ... paham2 jer lah
tapi biler tgk balik kat yg jantan uh
masih kebudak2an
masih nak main2 lagi ... t'lompat sana, lompat sini
tension jgk kadang2 tu
so, kiorang just pikir positif jer ah
yg "eek" uh hanyalah kegemukan bukan sebab 'dia' mengandung
harap2 betul lah
tak mau 'dia' mengandung
nanti susah plak
rumah kitorang nie tak de lah sebesar mana
hmmm, ibu kata nak hantar kucing kitorang kat kampung
senang sikit ... biar 'diorang' bebas main kat kampung
kat sini terhad sikit .. hanya boleh main dalam rumah jer

apa2 pon, tgk ah ari ahad nie
sebab nak balik kampung and bawak kucing sekali
tgk lah nenek nak ke tak jaga kucing nie

bagi korang semua yg ade formspring ... follow saya boleh ??
nie saya punyer formspring

1 comment :

Illiyyina said...

huargh!!msti comey ank kcingnyer!!