29 May 2011

new korean band

annyong haseyo,chingu
hah !! maap lah kalo korang semua pelik or marah kat saya
sebab saya kejap2 bagi salam
kejap2 ckp "annyong haseyo"
hehehe ... apa2 pon, itu semua ikut mood saya lah
hah ! tajuk saya kali nie adalah ....
seperti yg korang semua baca kat tajuk post saya kali nie
saya nak cerita psl satu lagi group baru korea nie
nama group nie adalah BOYFRIEND
haha ... memang pelik kan nama diorang ?
apa2 pon, diorang semua nie cute2 belaka
bagi saya lah ... saya tak tau lah cam reaksi korang yg tak minat korea uh
nie lah group yer 
baru jer debut dgn lagu diorang yg b'tajuk "boyfriend"
diorang semua nie kurus tau
apa2 pon saya tak kesah ah
saya suka tgk video diorang nie
comel lah
comel sgt2
lebih2 lagi min woo
dia tu cute tau
hah ! dia tu saya punyer
hehehe
just kidding jer
kita sharing okay ?
sharing is caring maa >_<
maklumat psl diorang tak bayak saya jumpa tapi saya akan berusaha mencariknya
hehehe
sanggup carik :p
jgn marah maa ... al-maklum lah dah minat
mmg sanggup carik >_<

itu lah post saya kali nie
nanti kalo saya jumpa info psl diorang, saya cakap ah
maap lah bagi korang yg tak suka dgn korea nie
saya memang minat korea tapi tak fanatik tau
saya masih layan lagi lagu2 tempatan malaysia
saya masih bangga lagi jdik rakyat malaysia
so, harap maklum >_<

3 comments:

eka said...

follow my blog ya, :)
www.ekazalika.blogspot.com

mampir yukk :)

eka said...

mbak mau tanya gimana ya caranya agar orang koment itu langsung masuk , ttanpa perlu di konfrim lagi?

makasih

Anis Hayati said...

kpd eka :
actually, saya gag tau gi mana saya lakukan
tapi coba anda search settings > comments
bahagian "who can comment"
kamu click pada "registered users"
jadi gag ?
kamu coba ya
good luck !