31 May 2011

nak ikut

assalamualaikum and annyong haseyo, kawan2
kali nie bagi salam dua2 plak
hahaha ...
semalam tak sempat nak update blog
sebab semalam ade sepupu datang
2 keluarga plak uh
seorang belah ibu and seorang lagi belah ayah
yg belah ibu tu, diorang singgah sini sebab baru lepas hantar anak diorang kat pulau pinang
tu yg dah alang2 uh, datang ah sini
yg belah ayah plak datang sini sebab diorang nak gi Bandung
Bandung kat Indonesia tau
bukan bandung lain >_<
diorang naik Air Asia
itu yg tumpang kat sini kejap sebab nak gi kat KLIA
actually, saya punya saudara kat indonesia
saudara jauh lah orang kata
tak penah b'temu pon sebelum nie
just chatting kat facebook and skype
saudara saya itu nak gi bandung sebab nak gi tengok diorang lah
hmm, dah rezeki diorang
pasrah jer ah
memang saya teringin nak gi tapi duit tak cukup ah
kalo duit cukup pon, belum dijadikan keperluan lagi nak gi sana
apa2 pon, buat masa ini biar lah diorang gi dulu
mana tau suatu hari nanti allah murahkan rezeki ayah saya
dapat lah saya gi 
hehehe

buat sepupu saya tu, jaga diri baik2 lah ...
jgn lupa belikan sesuatu utk kitorang
hahaha ... gurau maa ^_^

p/s : saya dah tau apa makna B1A4 ... hahaha ... baru tau semalam lah ...
rupa2 nyer ... maksod nyer seorang darah B and 4 orang darah A
rupa2nyer nama group diorang ade kene-mengena dgn jenis darah diorang
hehehe ... baru tau lah

No comments: