tension maa

annyong haseyo, chingu (speaking bhse korea plak)
actually, nasib aku ari nie tak berapa baik lah sbb internet lembab sikit
nak bkk facebook pon tak leh, bkk friendster pon tak bleh ...
ingatkan nak download lagu tp tak bleh
lembab plak internet ari nie
dpt bkk blog jer
huhuhu >_< sedih nyer !!!

nak tak nak kene wat jgk folio nie
folio geografi kene hantar minggu dpn
sejarah plak seblom pekse p'tghan thn nie
omo !!! takut lah ...
risau exam nnti sbb subjek bkn PMR pon t'msok skali lah !!! kalo gagal, gagal sume nyer >_<
huhuhu !!!! tak suka nyer !!!
yg paling aku risau seni maa ....
takot ade plak paper 2 yg mne kene lukis
mak ai !!! aku paling tak suka yg tu ....
benci larhhhhhhhhhhhh !!!!!

hahaha ^_^ ape lah aku nie
membebel kat sini plak 
hehehe .... maap lah kalo aku nie asyik membebel jer ...
aku mmg cam nie ...
tp kalo dgn kwn, aku lah paling pendiam 
hahaha .... kwn aku gelarkan aku "pendgr setia"
hehehe .... cam tak caye plak digelarkan cam tu ...
ape2 pon, tak kesah lah .....

No comments :