10 April 2011

kecewa

assalamualaikum, semua !!!
apa khabar ?? aku nie asyik2 update blog jer kan ? 
hahaha .. actually, byk bende yg aku nak buat tp aku tak buat lg
dah alang2 mak bpk aku tido
adik aku pon sme and sorg lg main kat luar
so, online lah
hahaha

semlm sepatut nyer aku gi sukantara tp aku tak gi
sbb malas >_<
malas lah nak pegi
bukan nyer aku msok ape2 pon
setakat tgk org maen and kite m'basahkan ketiak nie (hehehe) baik tak yah gi
hahaha
aku kecewa sebenarnyer nie sbb umah sukan aku kalah
i mean dpt no.3
jatuh lah .... th lps no.2
dah 3 thn p'thnkan kedudukan no.2 tu
akhir nyer kalah plak dgn umah panglima (hijau)
kwn aku kata beza markah umah sukan aku dgn panglima SATU MARKAH jer
mak ai, satu jer tu !!!!
temenggung still p'tahankan kedudukan johan diorg
ehmmm ....
thn dpn kite tgk yer
hahahaha

1 comment:

Illiyyina said...

sabor jerla..aq lg la no 4..