9 april

assalamualaikum, semua !
hah ! tajuk aku kali nie adalh .... 9 APRIL
nak tau ape 9 april nie ?
tarikh lah kan ? hahaha
hahaha >_<
tak de lah
actually, 9 april tu birthday mak aku
and also jiran aku
hahaha ...
ari nie birthday mak aku
nak bg ape yer ??
tak tau lah ...
ape2 pon, aku akn pikirkan nnti

actually, kalo korg bkk blog aku
korg akn dgr satu lagu nie tau
hahaha ... actually, aku tak minat pon group nie
tp aku suka plak lagu diorg nie
oh, group diorg nie nama nyer "co-ed school"
tajuk lagu neyr "bbiribbom bberibbom"
aku tak tau ape maksod lagu diorg tp aku suka lah lagu diorg
video diorg pon agak menarik lah jgk
hahaha ... bg korg yg tak tau psl group nie
biar aku jelaskan
hehehe ...
group nie group baru
setakat yg aku tau diorg baru ade 2 lagu jer
satu lagu yg aku kata tu
satu lg lagu "too last" ... lagu yg nie aku tak berapa suka plak
hahaha
group diorg nie ade 9 members
4 pompan and 5 lelaki
pompan nyer lawa lah jgk
laki nyer pon tak kurang hebat
hensem lah jgk ...
hahaha
so ape2 pon tu jer lah maklumat yg aku tau psl diorg
maknae diorg umur 16 thn (kalo tak salah aku lah)
hehehe

lee chi hoon
mikki ulzzang

No comments :