pening

assalamualaikum, semua !!
hah ! baru jer balik dr p'kampungan ilmu
esok ade lg
sbr jer lah
lg pon, 2 ari jer
bkn lama pon, dr pkl 8 pg smpi 12.30
tak lme kan ?? (lama)
aku sakit kepala lah
hahaha .. tu pon nak gi tau
maybe, wat beberapa ari nie, aku tak update blog kot
yer lah, sape yg nak bce blog aku nie kan ??
tak menarik katakan ...
hahaha, even exam dah abis tp kene carik bhn utk folio sejarah and geografi
dah lah, susah tajuk nyer
hrp2 aku bleh wat lah
amiin ...

pasti korg sume tau psl tsunami kat jepun tu ...
by the way, sama2 lah kite b'doa agar tsunami tu cpt2 lah tamat
and semoga rakyat malaysia yg ade kat sne slmt
amiin ...

No comments :