03 March 2011

malang

hai semua *sad*
ari nie aku sedih sgt2 (x de lah sedih)
cam nie, tadi aku stay kat sekolah ngn nisa and mady skali
mady nyer plak ntah hilang ke mne time kitorg gi tnds
lpstu, aku ngn nisa gi lah kantin
maklum lah lapar sgt kata kan ^^
kitorg tak mkn kat situ sbb pikirkan psl mady
yer lah risau plak psl dia
nnti nak mkn ngn sape
lah tu lah
so, beli nasi lemak ayam (bungkus)
nak mkn kat pondok
so, gi pondok, mady tak de ...
mmg tension lah kitorg time tu
ditmbh lg, ade kucing kat situ
sbr jer lah
nak mkn pon tak bleh
kucing tu asyik mengiau2 jer
so,tunggu lah mady
tunggu2 smpi dkt 1 jam
so, nisa ajak gi public jap nak call mak dia
so gi lah
lps abis call tu, bru teringat mknn kitorg
taku jgk kalo kucing tu mkn
so, masok2 mknn nyer tak de
nak tau kat mne ??
kat mne lg ??
kat tong smph lah
mesti pak cik guard yg buang nie
maybe dia ingat bungkusan kosong jer (bungkusan tu dlm plastik)
mmg bkn rezeki kitorg lah
yg paling kesian nyer aku lah
tak usik pon nasi tu
nisa ade lah mkn sikit
sedih giler >_<
pasrah jer lah
so, gi lah kantin balik dgn muka 'tebal' nyer
mkn lah ape jer yg ade ...

so, smpi aku balik pon, mady tak jumpa2 jgk
ntah mne dia menghilang ...
siap dia esok
aku rse ... kitorg tunggu dia dr pkl 2 ebih smpi pkl 4.10
mmg lah tak tunggu tp dok t'carik2 dia mne
mady2 ...
ok lah tu lah citer
mmg malang nasib kitorg ari nie

No comments: