05 March 2011

malang 3

hai semua !
hahaha ^^
ari nie aku penat sgt2
sbb pg tadi aku ade bengkel
bkn bengkel KHB tp bengkel utk taklimat pengawas pss
yg pling teruk nyer, aku kene jd fasilitator
mmg t'kejut lah aku
cm mne lah aku nak jd 'fasi'
nasib baek partner aku nie jenis happy go lucky
so, dia lah yg byk uruskan sume tu
aku just tlg2 ape2 yg patut jer :D
disbbkan dia lah, group kitorg dpt hadiah sebgi group paling hyper active
hahaha ... kelakar plak
tp ape2 pon, dpt hadiah :p

pasti korg pelik kan ?
tajuk aku malang tp tetiba citer psl bengkel plak
hahaha .. actually mmg ade kena- mengena pon
cam nie, kat surat yg aku tgk tu kata abis pkl 12
so, aku gi tau lah bpk aku amik pkl 12
tgk2 balik pkl 1 ptg
aku nak gi tau ayah aku tp ...
tak bleh keluar time tu
and aku tak de henset
tak kan aku nak gi jerit ckp kat bpk aku kan ?
time tu, mmg pasrah jer lah kalo balik nnti kene marah
rupa2 nyer bkn aku jer, kwn aku pon sme
rmi lah
so, balik tu mak aku yg amik
aku dah kata kat bpk aku dah 
dia tak marah
alhamdulillah ... lega hati nie
dia kata time pkl 12 tu rmi mk bpk tunggu
ade yg smpi mrh2
takkan nak salah kan kitorg kan ?
sbb ape yg kitorg tgk abis pkl 12
so, ntah lah
ade lah sedikit masalah tu
ape2 pon biarkan lah
bende dah berlaku kan ?
nak wat cam mne ?
pasrah jer lah

by the way, bengkel kali nie lg best drpd thn lps punyer
jujur aku kata
game2 dia best lah jgk
hahaha ...
dlm malang2 tu ade lah jgk happy nyer ^^

No comments: