boleh ke ?

assalamualaikum, semua !
annyong haseyo, chingu
honestly, aku kata yg aku tgh bosan nie
homework mmg dah siap
just nak carik gmba utk BI jer
huhuhu T_T
sedih nie sbb mak aku suruh aku lukis gmba utk BI tu
sbb ink printer aku dah abis
bpk aku tak beli yg baru lg
huhuhu >_<
i want to cry !!!!!!!!

by the way, kene lah lukis sendiri
hrp2 miss thana tak dtg esok ^_^
semlm, tak sempat nak update blog sbb gi keluar ngn family
semlm tu, gi melawat adik aku (azizi) and kakak sepupu aku kat KISAS
mula2 tu, gi mkn dulu
lps tu bru melawat adik aku kat SAMTTAJ tu
lps tu baru gi KISAS
wow !! teruja lah jgk aku sbb first time msok sekolah bekas idaman aku
'BEKAS IDAMAN' ??
actually, KISAS tu sekolah idaman aku dulu lah
ye *dulu lah
sekarang tak lg sbb tak mampu
aduh, aku rse aku tal layak msok situ
yer lah, kwn2 sekolah aku pon aku tak mampu
nie lg bdk2 KISAS tu ?
lagi lah ...
tak t'mampu !!!!

sepupu aku suruh aku bljr rajin2
nnti dpt msok KISAS thn dpn
aku sengih jer
tak tau lah mampu ke tak tu
tgk ah dulu
>_<